Erik ten Hag: Det var et stort tilbageslag

Efter opgøret mod Brighton kommenterede en skuffet ten Hag på nederlaget.

Manchester Uniteds hollandske træner fortalte til Sky Sports efter kampen, at det var små marginaler, som afgjorde kampen.

-Vi er skuffede. Men det var virkelig små marginaler som afgjorde kampen. Vi var så tæt på mod et godt hold. De første 20 minutter var vores. Vi skabte chancer, men scorede ikke. Vi indkasserede et mål på deres første angreb. Vi havde en periode i spillet som var ret svær, men vi kæmpede for at få et mål, som ikke blev godkendt. Så det er svært i denne periode. Vi vil kæmpe tilbage og hvis vi holder sammen, og spiller som et hold, så vil vi komme tilbage

Erik ten Hag er også overbevist om, at holdet kan lære meget af kampen.

– Det andet mål scorede de lige efter pausen. Brighton var meget kliniske. Det var et stort tilbagefald, som vi ikke håndterede godt. Vi skal være positive i sådanne øjeblikke og holde sammen, så vi kan komme tilbage.

– Vi lærer mange ting fra et sådan en kamp. Jeg har set nogle gode ting. Vi skabte mange chancer på, men vi scorer bare ikke på dem, men det vil ændre sig.

Erik ten hag blev også spurgt indtil reaktionen da Højlund blev skiftet ud.

– Han kom med en lille skade, og vi skal være forsigtige, men fansenes modtagelse var god. Hans spil var godt, og fans elskede det. Han var uheldig med det annulerede mål, det ville have været en stor eftermiddag for ham. Det blev det ikke, men han vil fortsætte. Han er en stærk person, ligesom vi er som et stærkt hold, og vi vil komme tilbage.

1 kommentar
  1. Ja Brighton er et godt hold…men heller ikke mere end det, vi er tilgengæld ikke et godt hold og jeg er træt af at høre på ETHs evindelige undskyldninger…

    Sæson starten har været elendig med heldige sejre over Wolves og Forest og nu en placering som nr 12 måske endda 14 efter kampene imorgen.

    I næste uge venter et GODT hold i Bayern München, hvis ikke vi stepper op og viser noget karakter, vilje og ikke mindst rygrad så er det begyndelsen til enden for ETH, det kan ikke fortsætte på denne måde, en ting er at tabe men det er måden vi taber på der er problemet.

    Vi var ikke mere uheldige end sædvanligt, men holdet mangler simpelthen mental styrke og noget energi, sagde det efter Spurs kampen, jeg tvivler mere og mere på om ETH er manden der kan tage os det næste skridt, han har fået de forstærkninger han har peget på langt hen af vejen og alligevel er udtrykket rodet og utroligt nok dårligere end det vi forventede, vi er gået et skridt baglæns både resultat mæssigt og præstations mæssigt…..det tegner ikke godt.

    Får vi klø hjemme mod Bayern og præstationen er ligeså ringe igen må ETH være til debat.

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Eriksen: Vi skal se indad

Næste artikel

Karakterer: Ikke meget positivt i første kamp efter landsholdspausen.

ANNONCE