Solskjær begræder spildte chancer

Ole Gunnar Solskjær er naturligvis skuffet over nederlaget til Sevilla i Europa League-semifinalen og peger på de spildte chancer som den afgørende faktor.

United skabte store chancer i løbet af kampen, og det var specielt et decideret skydetelt i Sevillas mål de første 10 minutter af anden halvleg, men Solskjærs tropper manglede den sidste skarphed. 

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Det er én af dem (kampe, red.), hvor, hvis man griber sine chancer, vinder man komfortabelt, udtaler Solskjær til BT Sport. 

– Målmændende havde en fantastisk kamp, men det er skuffende, at vi ikke scorer. 

United-træneren har dog noget at glæde sig over set i det store hele og roser den flok af spillere, klubben råder over lige nu. Men der er fortsat plads til forbedring.

– Siden februar har vi været fantastiske. Men så igen, det er skuffende at ryge ud. Det er spændende at arbejde med de her drenge. 

– Det handler ikke om strukturen. Det handler om kvalitet og den rette personlighed. Vi kigger nok på det i dag og ser, hvor vi kan forbedre os, afslutter Solskjær. 

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Karakterer: Midtbanen bedst på en ringe aften

Næste artikel

Scholes klandrer Lindelöf for Sevilla-mål: - United har brug for ny centerforsvarer

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share