Karl Marginson manager for FC United

Karl Marginson er kendt i non-league miljøet, hvor han har spillet for adskillige klubber, men han har også spillet for Macclesfield og Rotherham fra de…

Karl Marginson er kendt i non-league miljøet, hvor han har spillet for adskillige klubber, men han har også spillet for Macclesfield og Rotherham fra de lidt større ligaer.

Marginson er selv United-fan og har hentet Phil Power med som assistenttræner. Power har også tidligere spillet for Macclesfield og Altrincham.

“Jeg kunne som United-fan godt lide idéen med FC United.
Jeg er fra Ancoats og som barn spillede jeg på banen, som Newton Heath brugte for 100 år siden, så tanken om at starte en ny historie igen er noget helt specielt,” udtalte Marginson på dagens pressemøde.

Styregruppens Jules Spencer, som droppede sin toppost i IMUSA for at være med til at starte den nye klub, udtrykte også sin begejstring overfor den nye manager på mødet.

FC United er i de sidste par dage blevet bombarderet med henvendelser fra måske kommende spillere. Over 250 har registreret sig til den kommende prøvetræning i Manchester på søndag.

Forrige artikel

United bekræfter Park

Næste artikel

Så er det slut for Uniteds aktier

ANNONCE