United bekræfter Park

Sådan lyder teksten på ManUtd.com, og det er dermed bekræftet, at Park kun mangler det obligatoriske lægetjek for at kunne kalde sig for den første…

Sådan lyder teksten på ManUtd.com, og det er dermed bekræftet, at Park kun mangler det obligatoriske lægetjek for at kunne kalde sig for den første sydkoreanske spiller i Premier League.

United vil ikke oplyse prisen for Park, men som det kan læses her på siden, så har Parks agent udtalt, at denne cirka ligger i omegnen af 40-45 millioner kroner.

Det er til gengæld bekræftet, at løbestærke Park har fået en fireårig kontrakt med klubben.

“Jeg er sikker på, at jeg kan bevise mit værd i en af verdens største klubber.”

“Som koreaner vil jeg bevise, at koreanere kan spille på det niveau. Jeg vil bevise min værdi for United på banen, ikke som nogen markedsstrategi for Asien. Jeg er ikke i England for forretning”, udtaler 24-årige Park, da han blev fanget af journalister i Inchon Lufthavn.

Inden handelen falder 100 procent på plads skal Park bestå det obligatoriske lægetjek, plus at han skal have en arbejdstilladelse, hvilket der dog ikke skulle være de store ben i, da den snart tidligere PSV-spiller er fast mand på det sydkoreanske landshold.

Dog skal det siges, at United i 1997 havde købt brasilianske Silva, men da han ikke fik arbejdstilladelse blev handelen aldrig en realitet – Silva var dog heller ikke fast mand på landsholdet.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Agent: Park-handel en realitet

Næste artikel

Karl Marginson manager for FC United

ANNONCE