Fergie raser over Parken

Sir Alex Ferguson raser fortsat efter Danmarks rigeste klub – og en af Europas rigeste – bød Manchester United velkommen i Parken på en pløjemark. Efter…

Sir Alex Ferguson raser fortsat efter Danmarks rigeste klub – og en af Europas rigeste – bød Manchester United velkommen i Parken på en pløjemark.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Efter kampen forsvarede Ferguson sit holds nederlag, selvom han ikke ville give den hele skylden for Uniteds skuffende nederlag til det danske hold.

Her 2 dage efter er han dog fortsat muggen om det.

“Det var en latterlig bane og de skulle ikke have haft den tilladt.
De havde en koncert lørdag, en ligakamp søndag, derefter 2 træninger og endelig en Champions League-kamp. Det var skandaløst,” udtalte Fergie i dag til MEN.

United har dog, ifølge UEFAs danske pressechef Fritz Alstrøm, ikke klaget:

“Vi har ingen kritiske bemærkninger haft til banens tilstand, og vi hørte intet fra United inden kampen. Den kunne helt sikkert have set bedre ud, men den blev godkendt uden problemer. FCK har gjort, hvad man kunne for at gøre banen klar til fodbold,” udtaler han til Ritzau og påpeger at United ikke har klaget, hvilket Fergie også bekræfter.

“Det hjælper ikke at sige noget til UEFA. Jeg tror ikke de kan gøre noget ved det alligevel. Men noget bør der gøres,” udtaler Ferguson til MEN.

Forrige artikel

McCarthy & Keane ryger fredspibe

Næste artikel

Keane hylder Ferguson

ANNONCE