Keane vil ikke give op

Manchester Uniteds anfører Roy Keane var i sidste sæson ude i midten af sæsonen pg.a. en stor operation, som var længe ventet for ireren, og kampen for at komme tilbage har været lang for den 31-årige midtbanespiller.

Keano har haft 1 turbelent år, efter først at være smidt hjem fra VM 2002, dernæst at blive kaldt udråbt som Premier Leagues syndebuk, fordi han i sin biografi var lidt for ærlig end fodboldforbundet i England kunne klare, dette medførte en bøde samt endnu en karantæne, hvorefter han i karantæneperioden gennemførte en længe ventet operation, og nu er han ved at være tilbage som den gamle Keano vi kender.

Roy Keane, der fylder 32 i næste måned, vil ikke opgive kampen for at holde på sin førsteholdsplads, og specielt efter indkøbet af Eric Djemba-Djemba er der kommet større konkurrence om pladserne på midtbanen.
Men Roy Keane er kun glad for den skærpede konkurrence
“Jeg ser altid frem til nye spillere kommer. Vi har mistet flere spillere i sommeren, og vi har brug for en stor trup.
Man har brug for konkurrence om pladserne og manageren prøver altid at forstærke tingene,” fortæller Roy Keane til BBC.

“Det er en del af udfordringen af at være Manchester United spiller.
Det holder alle på tåsspidserne hele tiden,” udtaler Roy Keane, og ser ikke indkøbene af Djemba-Djemba og måske Kleberson som dårligt:
“Der har været talt om at Djemba-Djemba skulle blive min efterfølger, og også verdens mesteren Kleberson.
Men Ferguson købte også Seba for nogle år siden og nu kommer der 2 til. Jo flere midtbanespillere jo bedre er det for klubben.

Nu skal vi vinde Champions League

Efter blot en kamp inde i sæsonen taler Roy Keane allerede om næste år i maj.

“Vi vil vinde Champions League,” kommer det fra Roy Keane, som ikke spillede med i 1999 finalen til hans store fortrydelse.

Men Roy Keane er klar over, at Manchester United får det svært:
“At vinde Champions League ville være fantastisk i år, men det siger vi jo hvert år, gør vi ikke?
Konkurrencen bliver hele tiden større, og det er derfor Ferguson altid vil forstærke holdet, mener Roy Keane, og kommer med sin nok så kendte pririotet.

“Europa har hele tiden været vores mål og hvis vi gør det godt i Europa, så kan vi tænke på ligaen derefter” fortæller han.
Roy Keane blev købt til Manchester United for netop at vinde Champions League, hvorfor det stadig er en stor skuffelse for Roy Keane, at han endnu ikke har været med til at vinde finalen.

“Jeg var inde og se finalen på Old Trafford og det var ved at drive mig til vanvid, fordi det kunne have været os, specielt fordi det var på vores bane” fortalte Keano.

Forrige artikel

United på velgørenhedstur

Næste artikel

Howard modtager første pris

ANNONCE