Keano blandt verdens 5 bedste

Manchester Uniteds midtbanegenerel, Roy Keane, blev idag hædret af Pelé, da den brasilienske verdensstjerne offentliggjorde top 5 af en liste, hvor han har fundet frem til de 100 bedste nulevende fodboldspillere gennem tiderne.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Listen er udarbejdet i forbindelse med FIFAs 100 års jubilæum og de resterende 95 vil blive navngivet den 4. marts ved en fornem middag i London.

Roy Keane får følgeskab af Thierry Henry fra Arsenal, som må siges, at være den yngste af de 5 udvalgte spillere.
De 3 øvrige er den tidligere italienske landsholdsspiller, Roberti Baggio, tyskeren Karl-Heinz Rummenigge og Mia Hamm, den kvindelige fodboldstjerne fra USA, som flere gange har høstet prisen, som den bedste af hendes køn.

Det er ikke en tilfældighed, at middagen vil blive afholdt i London.
Det engelske fodboldforbund var nemlig det første i verden af internationale fodboldforbund, da det blev oprettet i 1863, som en sammensmeltning af det engelske, walisiske, skotske og nordirske.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Queiroz anbefaler Vasquez

Næste artikel

Manchester Derby i FA Cuppen

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share