Keano går på deltid

Sir Alex Ferguson indrømmer nu at han desvæørre må se sig nødsaget til at undvære Roy Keane i flere kampe.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Ferguson har allerede meddelt at Keano vil blive klar til dagens kamp imod Arsenal, men siger samtidig også at han nok ikke vil lade ireren spille i alle kampe denne sæson, også selvom han er 100% klar.

“Roy Keane vil blive klar og vil spille, men der er ikke store chancer for at han vil spille alle kampe resten af sæsonen, også selv om han er 100% klar.
Jeg vil hvile ham i mange kampe, fordi det er virkelig vigtigt at have ham med i de kampe der virkelig gælder, og det er derfor jeg har bygget holdet op som jeg har,” fortalte Sir Alex til Sky Sports og afslørede dermed også hvorfor han købte de spillere han nu købte i sommers.

Keane vil altid spille, men det håndtere Sir Alex

Sir Alex Ferguson er klar over at Roy Keane altid vil give sig 100% for holdet og klubben, og derfor vil det nok ikke falde i anførerens smag, at han ikke vil komme på banen hver gang, men det er intet problem for den skotske manager:
“Der vil ikke være tale om at spørge Roy om han vil kunne lide at blive hvilet så meget. Det må han blot acceptere, når det er mig der laver beslutningerne,” fortæller Sir Alex.

Roy Keane har altid været kendt for at være klar til at spille, også selvom han har en skade, hvilket bestemt også har medvirket til hans popularitet på Old Trafford.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Rio: Et skifte til Spanien er interessant

Næste artikel

Startopstillingerne til dagens kamp

Relaterede artikler
Gå til siden

Guardiola: Kunne have scoret flere mål

Efter Manchester Citys sikre sejr over Manchester United var Pep Guardiola tilfredse med kampens udfald, men savnede dog noget fra nogle spillere.
Gå til siden

Ten Hag: Vi manglede mod

En utilfreds Erik ten Hag langede efter kampen ud efter spillernes indstilling, som han synes var meget skuffende.
ANNONCE
Total
0
Share