Keano langer ud efter de unge

Roy Keane træder nu i offensiven overfor sine holdkammerater, som han i onsdags så tabe til Middlesbrough efter en sløj indsats.

Den irske anfører skyder nu med skarpt efter de nye unge spillere i truppen, og savner professionalisme i Uniteds spil.

“Man kan lave alle de undskyldninger man vil, men spillerne som repræsenterede Manchester United onsdag aften var gode nok til, at vinde.
Der er nogle positive ting man kan fremhæve, og, i slutningen, var vi uheldige med ikke at vinde, men man kan ikke gå hen og være bagud 2-0 som vi gjorde den anden aften.
Vi bliver nødt til, at være fokuseret og fuldt koncentreret fra start og det kommer af træningen. Man kan ikke slappe af i træningen og forvente, at man spiller godt på en lørdag.
Man bliver nødt til, at forberede sig rigtigt og forblive fokuseret på ens job. Når man spiller for Manchester United skal intet komme i veje,” lyder den kontante melding fra Roy Keane.

Roy Keane ventes at være tilbage i startopstillingen imorgen imod Manchester City og her har han altså til opgave, at få styr på Uniteds defensive spil.

“Vi har arbejdet ekstremt hårdt for at nå til tops, men at forblive her er hårdere.
Vi har en eller 2 unge spillere, som har udført meget lidt i spillet. De må huske på det og lade være med, at slappe af.
De må huske på, hvor heldige vi alle er, for at spille for Manchester United og vise dette ude på banen,” udtalte Roy Keane idag til Sky Sports.

Uden at navngive de to unge spillere, så tyder det ihvertfald på, at Uniteds anfører er frustreret over det spil, som United har spillet gennem de sidste par uger, noget som supporterne nok vil kunne nikke genkendende til.

Forrige artikel

Amerikansk takeover vil indbringe 700 mio. til Coolmore

Næste artikel

Optakt: Manchester derby i FA Cuppen

ANNONCE