Keano roser defensiven

Keane sammenligner samtidig duoen med selveste Steve Bruce og Gary Pallister, der formede Uniteds legendariske midterforsvar i midten af 90’erne. ”Steve…

Keane sammenligner samtidig duoen med selveste Steve Bruce og Gary Pallister, der formede Uniteds legendariske midterforsvar i midten af 90’erne.

”Steve og Gary var fantastisk defensiv enhed, men Rio og Mikael har hvad der skal til for at blive lige så gode.”, sagde Keane til MUTV.

Samtidig indrømmer Keane, at Rios karantæne for ikke at være dopet, tog hårdt på Manchester Uniteds defensiv og at det bragte en del negativitet til klubben. Men Rios fantastiske comeback mod Liverpool i mandags markerede slutningen på 8 lange måneder, og Keane mener nu, at der skal slåes en streg over det hele.

”Det er slutningen på et kapitel der bragte meget negativitet til klubben. Det virkede drænende og påvirkede mange mennesker i klubben. Men det at han er tilbage betyder, at det hele er slut og at vi kan begynde, at snakke fodbold igen.”, sagde Keane ifølge SkySports.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Timm på scoringstavlen for reserverne

Næste artikel

Kongen brillerede i Dublin

ANNONCE