Keano skælder de unge ud

Roy Keane har altid været kendt for sine kontroversielle indlæg til de britiske medier, og nu er ireren igen ude med kritik af Uniteds unge spillere, blot få dage efter han udøvede samme manøvre i de engelske aviser.

“Når man spiller for manchester United, så skal intet komme i vejen for hvad du gør i løbet af ugen og i en kamp.
Jeg har følt, at en eller to af de unge spillere har slappet af i træningen. Det er jeg ikke for glad for.
Jeg har sagt det til dem, men måske er jeg nødt til, at sige det offentligt for at de vil bemærke det.
Jeg prøver at fortælle de unge spillere det, men måske går det igennem det ene øre og ud af det andet. Nogle af vores unge tror, at de har gjort det godt i kampe, når de intet har præsteret. De tror, at de bare kan leve som sidste år. Men det er historie,” udtaler Keane til MUTV, uden at han dog vil sætte navn på de involverede spillere.

“Man bliver nødt til, at komme videre i en klub som United. Jeg ser ting ude på træningsbanen, som offentligheden ikke ser og som trænerstaben måske ikke altid ser. Jeg er midt i det hele og jeg kanb se det. Jeg bryder mig ikke om det jeg ser.
Det har ikke kun været i de sidste 2 uger, men måske de sidste en eller 2 måneder.
Måske er det derfor, at vi ender med levere præstationer som den, som vi tabte hjemme imod Middlesbroug.
Alt hvad du kan gøre, er at prøve og hjælpe spillerne, men i sidste ende er det dem, som skal hjælpe dem selv,” lyder de hårde ord fra anføreren.

Roy Keane har været med til, at erobre mange trofæer for United gennem de det sidste årti, men iår er han noget mere skeptisk.

“Vi faldt langt tilbage i ligaen sidste år og satte os selv under stort pres og, hvis jeg skal være ærlig, så ser jeg ikke Arsenal tabe det hele på gulvet, som sidste år.
Selvfølgelig er det foruroligende, at vi har tabt 5 gange og Arsenal ikke har tabt.
Hvis man vil vinde et mesterskab, så jo færre tabte kampe jo bedre. Vi har selv sat os under så meget pres.
Hullet mellem os må ikke blive større.
Jeg har gennem årene set spillere, som tror de kan slappe af i træningen og så troppe op på Old Trafford om lørdagen og tro de kan spille på fuld kraft. Det kan man ikke! Man er nødt til, at træne hårdt hele ugen og så gøre det om lørdagen,” udtaler Roy Keane til klubbens tv station.

Interviewet kan ses i aften på MUTV.

Ireren stoppede på landsholdet for 2 år siden, da han blev smidt hjem fra VM efter kontroverser med den daværende irske landstræner, Mick McCarthy, men nu åbner han igen muligheden op for et comeback for de grønne.

“Jeg har altid sagt, at jeg har savnet international fodbold, men så føler jeg, at det var vigtigt at komme videre.
Men en del af mig har altid sagt, at jeg ikke har færdiggjort mit arbejde og sådan vil det altid være. Jeg tror ikke det vil være så simpelt, som at sige at jeg vil komme tilbage. Det er op til Brian Kerr(Irsk landstræner, red.) – så simpelt er det faktisk,” lyder opfordringen fra Roy Keane, som dog er bange for, at et combeack kan gøre flere spillere sure.

Her tænker Keane nok på Jason McAteer, som overtog anførerbindet på landsholdet efter Keane.
De to har siden haft et alt andet end godt forhold til hinanden. I efteråret 2002 tog Keane sin endelige beslutning om stop var det ikke mindst på grund af sine mange skader, som han har haft gennem de sidste par år.

Forrige artikel

Scholes anklaget

Næste artikel

Arena: Howard må kæmpe om pladsen

ANNONCE