Keano: Vi skulle have vundet med mere

Roy Keane var selvfølgelig glad over sejren over Newcastle United her til eftermiddag, men måtte samtidig se i øjenene at hans hold havde store muligheder for at give The Magpies en ordentlig røvfuld, men de glippede.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

“I slutningen af kampen havde vi et par chancer, men et par sjuskede aflevering ødelagde dem. Vi kunne have straffet dem endnu hårdere, men vi er tilfredse med sejren,” fortalte den irske anfører efter kampen til Sky Sports.

Om Fergusons udvisning efter blot 25 minutter udtalte Keano sig således:
“Vi vidste hvad der skulle gøres og måtte bare komme videre fra det,” afsluttede den tidligere irske landsholdsspiller, som i dagens kamp var en af Uniteds bedste spillere go lagde også op til begge Uniteds mål.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Man United vendte 0-1 til 2-1 uden Ferguson på bænken

Næste artikel

Robson hylder Man United

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share