Kezman beundrer United

Majeta Kezman har afsløret sig som Manchester United fan, efter han afviste et skifte fra hans hollandske klub PSV Eindhoven til Tottenham Hotspurs.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Angriberen, der i sidste sæson scorede 35 mål for PSV, har været sat i forbindelse med både FC Barcelona og Tottenham, men han vil ikke til Tottenham har han udtalt:

“Der har været mange historie om at jeg skulle til Totteham, men det efter min mening ikke en klub med de ambitioner, som jeg har brug for.
PSV er en større udfordring for mig i øjeblikket.
Jeg vil godt stoppe disse spekualtioner. Penge har ikke været problemet, jeg har store ambitioner og jeg vil gerne vinde en masse trofæer, og det er en ting som jeg ikke vil kunne hos Tottenham,” slog serberen fast.

Manchester United fan som barn

Majeta Kezman afslørede samtidig at han som barn var Manchester United og han er imponeret over hvad hans tidligere holdkammerat i PSV har opnået hos de engelske mestre.

“Jeg var en stor Manchester United fans om barn og Nistelrooys fremgang hos klubben har været fantastisk at følge.
Vi er stadig gode venner efter vores sæson sammen i PSV og hvad han har gjort for United har været fantatisk efter hans skadesperiode.
Han har været en stor kriger for klubben,” forklarede Kezman, og lufter også tanken om at danne frontduo med hollænderen igen.
“Man ved aldrig om vi kommer til at spille sammen igen. Det var en fornøjelse for mig at spille med ham i PSV og jeg tror han følte det samme.”

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Nistelrooy vil ikke samlignes med Van Basten

Næste artikel

OldTrafford.dk søger nyhedsskribent

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share