Kezman beundrer United

Majeta Kezman har afsløret sig som Manchester United fan, efter han afviste et skifte fra hans hollandske klub PSV Eindhoven til Tottenham Hotspurs.

Angriberen, der i sidste sæson scorede 35 mål for PSV, har været sat i forbindelse med både FC Barcelona og Tottenham, men han vil ikke til Tottenham har han udtalt:

“Der har været mange historie om at jeg skulle til Totteham, men det efter min mening ikke en klub med de ambitioner, som jeg har brug for.
PSV er en større udfordring for mig i øjeblikket.
Jeg vil godt stoppe disse spekualtioner. Penge har ikke været problemet, jeg har store ambitioner og jeg vil gerne vinde en masse trofæer, og det er en ting som jeg ikke vil kunne hos Tottenham,” slog serberen fast.

Manchester United fan som barn

Majeta Kezman afslørede samtidig at han som barn var Manchester United og han er imponeret over hvad hans tidligere holdkammerat i PSV har opnået hos de engelske mestre.

“Jeg var en stor Manchester United fans om barn og Nistelrooys fremgang hos klubben har været fantastisk at følge.
Vi er stadig gode venner efter vores sæson sammen i PSV og hvad han har gjort for United har været fantatisk efter hans skadesperiode.
Han har været en stor kriger for klubben,” forklarede Kezman, og lufter også tanken om at danne frontduo med hollænderen igen.
“Man ved aldrig om vi kommer til at spille sammen igen. Det var en fornøjelse for mig at spille med ham i PSV og jeg tror han følte det samme.”

Forrige artikel

Nistelrooy vil ikke samlignes med Van Basten

Næste artikel

OldTrafford.dk søger nyhedsskribent

ANNONCE