Kidd gennemgår cancer-operation

Sir Alex Fergusons tidligere assistent, Brian Kidd, har netop gennemgået en cancer-operation, og kæmper nu om at blive klar til at tage med England til EM…

Sir Alex Fergusons tidligere assistent, Brian Kidd, har netop gennemgået en cancer-operation, og kæmper nu om at blive klar til at tage med England til EM i Portugal.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Sunday People skriver idag om operationen, som var tæt på at spænde ben for Kidds håb om at komme med til EM, som en del af landstrænerens trænerteam.

“Vi er opmærksomme på, at Brian har gennemgået en seriøs operation. Vi ser alle frem til, at han bliver klar igen,” lyder det i en pressemeddelse fra det engelske fodboldforbund.

Landstræner Sven-Göran Eriksson skulle være rystet efter at han fik beskeden om Kidds operation, og avisen skriver endvidere, at David Beckham har sendt et kort til den tidligere Manchester United-spiller, hvori anføreren ønsker ham held og lykke med at komme tilbage fra operationen.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Timm scorede i Norge

Næste artikel

Ny aktie-ballade i Manchester United

Relaterede artikler
Gå til siden

Scholes: Eriksen er en klog spiller

United-legenden Paul Scholes er fuld af beundring for den danske midtbanespiller. Det fortæller han i Sky-programmet "The Overlap".
ANNONCE
Total
0
Share