Kidd narrede de unge i Rusland

Practical jokes er ikke et ukendt fænomen i fodboldverdenen. Det kedelige er bare, at de ofte ikke kommer ud fra omklædningsrummet. Det har denne dog…

Practical jokes er ikke et ukendt fænomen i fodboldverdenen. Det kedelige er bare, at de ofte ikke kommer ud fra omklædningsrummet.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Det har denne dog gjort. 11 år efter den fandt sted.

I dagens The Sun fortæller Ian Dunwoody således om en episode tilbage i 1995, hvor Manchester United var i Rusland for at møde Rotor Volgograd.
Dunwoody står for at organisere Manchester Uniteds udlandsture.

Blandt de unge på rejsen var de uerfarne spillere fra den kendte “Class of 92”, David Beckha, Gary & Phil Neville og Ryan Giggs.

Den daværende assistenttræner havde inden turen fortalt de 4 spillere, at man ikke måtte bade i postevandet i Rusland, da man ellers ville miste håret. En effekt fra Tjernobyl-katastrofen.

Skrækscenariet om at miste håret var for stort til Beckham og de øvrige, som istedet tog bad i det medbragte Evian-mineralvand.

Spillerne blev først gjort opmærksom på at de var taget godt og grundigt i r*ven, da Uniteds officials reagerede over den utrolig store brug af det dyre mineralvand.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Sov lidt længere den 1. januar

Næste artikel

Barnsley: Det er ikke Shawcross vi vil have

ANNONCE