Kieran Richardson hjem til forhandlingsbordet

Den unge komet Kieran Richardson vil i morgen melde sig hos Sir Alex Ferguson efter et udlån til Bryan Robsons WBA, som på mange måder kan beskrives som…

Den unge komet Kieran Richardson vil i morgen melde sig hos Sir Alex Ferguson efter et udlån til Bryan Robsons WBA, som på mange måder kan beskrives som et drømmeskifte for den unge midtbanespiller.

Den 20-årige nåede at score 3 mål i løbet af sit udlån, som han afsluttede i går med at score og dermed var med tila t sikre WBA endnu en sæson i Premier League.

“Jeg vil tale med Sir Alex og høre hvordan det står til med Manchester United. Hvis han vil have jeg bliver, så tror jeg at jeg bliver i Manchester United i næste sæson.
Jeg elsker Manchester United. jeg flyttede hertil som 15-årig og jeg vil gerne blive i Manchester United, men jeg skylder WBA meget,” udtaler den 20-årige selv til Sporting Life.

Han kom i WBA under vingerne på en af Manchester Uniteds største spillere gennem tiderne, Bryan Robson, og det samarbejde styrkede den 20-årige:

“Bryan Robson har været kanon. Han gamblede højt, da han tog mig hertil. Jeg havde ikke meget erfaring, men han har været super for mig.
Han har hjulpet mig meget i træningen med hans gode råd. Han er en stor mand og opnået mirakler for mig og klubben.
Jeg skylder ham meget,” afslutter Kieran Richardson som under udlånet til WBA også fik debut på det engelske U-21 landshold med stor succes.

Det fik forleden Sven-Göran Eriksson til at udtage Richardson på den nok så omtalte USA turné i juni.

Forrige artikel

Red Issue indkalder til møde

Næste artikel

Glazer nåede op på 75.7% i dag

ANNONCE