Glazer nåede op på 75.7% i dag

Malcolm Glazer annoncere her til aften i gennem hans Red Football Limited investeringsfirma, at han nu er oppe på 75.7%. Analytikere forventer nu at han…

Malcolm Glazer annoncere her til aften i gennem hans Red Football Limited investeringsfirma, at han nu er oppe på 75.7%.

Analytikere forventer nu at han på onsdag vil annoncere at han vil pille United fra børsen. Det vil være en proces, som givet vis vil tage et par uger, men kan trække ud, såfremt de resterende aktionærer vælger at modsætte sig beslutningen og hive Glazer i retten.

Glazer kom dog ikke mere mere nyt om hans opkøb.
Det eneste vi ved på stående fod er, at han har lånt mindst 2.7 mia. kroner, som ventes at blive overført til Manchester United.
Derudover ved vi, at hans intentioner ikke er gode for klubben, hvis vi skal tro bestyrelsen som i 3 omgange afviste ham, men 3. gang måtte bukke under for den pris han ville give.

De engelske medier hævder at Glazer ikke vil lave andre indgreb i klubben i den nærmeste fremtid i håb om at supporternes humør vil kølne ned i løbet af sommeren.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Kieran Richardson hjem til forhandlingsbordet

Næste artikel

Red Army/MECs statement var falsk

ANNONCE