Kleberson vandt over Heinze

Kleberson og Gabriel Heinze var begge repræsenteret i startopstillingen for for deres hjemlande – henholdsvis Brasilien og Argentina – i Copa America-…

Kleberson og Gabriel Heinze var begge repræsenteret i startopstillingen for for deres hjemlande – henholdsvis Brasilien og Argentina – i Copa America-finalen.

Der var god stemning i Peru, hvor Copa America-turneringen har udfoldet sig i de seneste par uger, da begge hold var godt støttet af deres landsmænd, og fansene fik noget at se på.

Kampen bød på et mål til hvert af holdene i hver halvleg, og endte derfor 2-2 efter 90 minutters spilletid.

Dermed skulle finalen afgøres i straffesparkskonkurrence, hvor kun Gabriel Heinze havde chancen for at forsøge sig, da Kleberson var blevet udskiftet i 54. spilleminut.

Gabriel Heinze formåede desværre ikke at score på hans straffespark, da han sendte bolden langt over mål, og dette brændte straffespark blev delvist afgørende, da Brasilien få minutter efter kunne kalde sig Copa America-mestre anno 2004, efter at have vundet 4-2 i straffesparkskonkurrencen.

Dermed kan Manchester Uniteds første brasilianer nu kalde sig Copa America-vinder sammen med resten af Brasilien.