Klopp mener, at United kun forsvarede sig

Jürgen Klopp var en bitter mand efter dagens uafgjorte resultat mod Manchester United. Den tyske manager udtalte blandt andet efter opgøret, at United kun fokuserede på at stå godt i forsvaret.

Liverpools manager, Jürgen Klopp, blev efter dagens resultat interviewet af en BBC-rapporter. Her udtalte tyskeren sig om alt lige fra, hvilket syn han har på kampens VAR-kendelser til hjemmeholdets tilgang til opgøret.

– I dag fortjente vi et point. Vi kunne have vundet, men det her (præstationen, red.) er ikke nok mod United, udtalte Klopp blandt andet.

Kampen havde en række VAR-gennemgange, hvor dommer, Martin Atkinson, kom i søgelyset. Dette skete blandt andet ved Uniteds godkendte 1-0-scoring samt Sadio Manés udligning til 1-1, som efterfølgende blev anulleret, fordi senegaleseren brugte hånden som hjælp til at få tæmmet bolden.

– Det (VAR, red.) er godt med hensyn til offsides og hånd på bolden, men i disse situationer har vi ikke fået det løst korrekt endnu. Jeg var fortrøstningsfuld i forhold til, at den (Uniteds første scoring, red.) ville blive omstødt, men i så fald er de nødt til at ændre deres måde at gøre det på, fordi der er ikke mange situationer, som bliver omstødt. 

– Uden VAR er jeg 100% sikker på, at Atkinson ville have fløjtet for frispark.

Klopp henviser i ovenstående citat til situationen før Uniteds 1-0-scoring, hvor Victor Lindelöf gik i en duel med Divock Origi, som faldt til jorden. Liverpool-manageren havde i den forbindelse håbet, at en efterfølgende VAR-gennemgang ville finde frem til et frispark og dermed en annulleret United-scoring.

Derudover havde Klopp også en lille kommentar at knytte til Uniteds spillestil i forbindelse med dagens opgør.

– De forsvarer sig kun. Det er ikke en kritik – det er blot fakta.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

United og Liverpool deler på Old Trafford

Næste artikel

Solskjær: Skuffet over ikke at få alle tre point

ANNONCE