Klubben forventer Eriksen ude i en længere periode

Selvom Christian Eriksens skade endnu bliver undersøgt, har klubben meldt ud, at man ikke forventer at se den danske landsholdsspiller på træningsbanen foreløbigt.

Danske Christian Eriksen forventes ude i længere tid på grund af den ankelskade han pådrog sig i FA Cup-kampen mod Reading efter en tackling fra den tidligere Liverpool-spiller Andy Carroll.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Mens undersøgelserne fortsætter, tyder de første vurderinger på, at Eriksen sandsynligvis vil være ude indtil slutningen af ​​april eller begyndelsen af ​​maj, skriver klubben på sin hjemmeside, men skriver samtidig, at man håber den danske midtbanespiller kan nå at komme i spil til sæsonafslutningen.

Eriksen har været en fast del af Erik ten Hags fortrukne startformation og med et tæt kampprogram forude, må Eriksens fravær anses som ligt af en bet. I forvejen er Donny van de Beek  ude resten af sæsonen

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

1 kommentar
  1. Tak til Andy Carroll….måske han skulle overveje et karriere stop så han ikke skader flere modstandere med sin gumpetunge semi voldelige spillestil…😡

    GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Officielt: Charlie McNeill udlejes til hold fra League Two

Næste artikel

Ten Hag om Eriksen-skade: Vi holder os til strategien

ANNONCE