Ten Hag om Eriksen-skade: Vi holder os til strategien

Erik ten Hag ryster ikke på hånden på deadline day trods nyheden om Christian Eriksens langvarige skadesperiode.

Tidligere på dagen kom det ud, at Christian Eriksen er ude det meste af den indeværende sæson med en ankelskade. Og selvom det i skrivende stund er deadline day og Manchester United er tyndt besat på midtbanen, går manager Erik ten Hag ikke i panik.

– Vi kan ikke lave en strategi baseret på så slemme skader. Men vi har en strategi, og vi er på vej i den rigtige retning, og den holder vi os til, siger den hollandske manager.

– Men jeg vil ønske, at det ikke var sket. Det er klart, at Christian bringer topkvalitet til vores hold, og han har nogle kvaliteter, som er svære at erstatte.

Tilbage i truppen er Fred og Scott McTominay, som må ligne de to mest åbenlyse erstatninger. Imens lurer de unge stjerner Kobbie Mainoo og Zidane Iqbal i kulissen om endnu mere spilletid, mens idéen om at tilbagekalde Hannibal Mejbri fra Birmingham også lurer.

Opdatering: Ifølge tyske medier ligner det, at Manchester United henter en erstatning ind i form af Bayern Münchens Marcel Sabitzer.

Hvor stor en svækkelse er det, at Manchester United er uden Eriksen de næste måneder, og hvem skal erstatte ham?

Opret en bruger på OldTrafford.dk og giv din mening til kende i kommentarfeltet under artiklen. Så er du med i konkurrencen om en Manchester United-trøje.

4 kommentarer
 1. Kæmpe nedtur! Eriksen har været fundamental for vores flydende spil. De kan altid give bolden til ham og de ved med det samme der ro på bagsmækken og 90-99% af hans videre pasninger er jo de rigtige.
  Kæmpe tab og har ikke nogen der kan gå direkte ind og erstatte hans spil. Casemiro bliver endnu vigtigere nu.
  Andy Carrol dit store godstog🤬🤬
  Håber på et mirakel og Eriksen er hurtigt tilbage – altså manden har været død og spiller endnu. Der skal mere til ødelægge Christian IronViking Eriksen🇩🇰❤️🔴🔴

 2. Det er og bliver en kæmpe svækkelse for United, at vi nu står uden én af de tre byggesten for holdets succes denne måned.

  Eriksen har taget Uniteds midtbane med storm og vist sit måske allerhøjeste niveau indtil videre i sin karriere. Vi har fået en midtbanespiller, der har givet os ro på bolden og har et øje for spillet som kun få i verden har. Det er en tydelig klasse forskel, når Eriksen er på banen kontra han ikke er. Med ankomsten af Casemiro, som agerer skraldemand og klarer det til UG, får vi virkelig et sprudlende united hold at se. Som Rashford sagde i starten af sæsonen, så er det bare at give Eriksen bolden, fordi han nok skal finde en afleveringen til en.

  Jeg frygter især vores store opgør mod FC Barcelona i Europa League, som nu lægger mere pres på Bruno til at finde de rigtige afleveringer til en hurtig offensiv.

  Heldigvis lader det til at united, for en gangs skyld, har ageret professionelt og trukket en kanin op ad hatten i form af Sabitzer.

  Kan han udfylde Eriksens sko? Det bliver spændende at se, men glæder vi os til han er klar igen? Helt afgjort.
  Manden viser kamp efter kamp, at han er kommet for at markere sig blandt de absolut bedste i verden på sin position!

 3. Eriksens skade er godt nok et hak i tuden.
  Indtil Sabitzer er spillet ind (de næste 3 kampe måske), så kunne det være en spændende at rykke Bruno ned ved siden af Casemiro, hvis man fortsat vil have en dygtig spiller til at bygge op nedefra. Hvem der så overtager Brunos plads på den offensive midt? Måske Fred, selvom det er lidt underligt at de bytter plads, men han ville være fremragende i det offensive presspil.
  Håber Sabitzer tager England med storm!

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Klubben forventer Eriksen ude i en længere periode

Næste artikel

Tyske Bild: United forhandler om Bayern-spiller

ANNONCE