Køb jubilæumsbog: 129,- inklusiv forsendelse

Du kan bestille og betale for vores jubilæumsbog “Sammen om United i 15 år” via hjemmesiden. Så sender vi den med posten til din adresse.

300 mennesker har allerede bestilt. Men du kan stadig nå at få fingrene i et eksemplar af “Sammen om United i 15 år” – bogen, for den passionerede Manchester United-fan, der fortæller historien om OldTrafford.dk og “de røde djævle” mellem 2003 og 2018. 

Prisen er 129,- (inklusiv forsendelse), og du bestiller her.

Hvis du udfylder kontakformularen i weekenden, sender vi det afsted i starten af næste uge. 

Alternativt kan du også sikre dig bogen på “Den Glade Gris” i København i forbindelse med alle Uniteds kampe i december. Og du kan købe det på Kick Off i Odense eller Tir Na Nog i Aarhus søndag den 16. december. 

Hvad er det for en bog? 

I 2018 har OldTrafford.dk eksisteret i 15 år, og det fejrer vi med en 132 sider lang jubilæumsbog. 

Vi har besøgt Manchester United-legenden Ole Gunnar Solskjær i Molde i Norge til et eksklusivt interview.

Vi tegner et portræt af både folkene på og sitet – fra smeden i Galten med data fra 5613 United-kampe på sin PC til pensionsrådgiveren i København, der kan huske resultatet fra samtlige kampe i OldTrafford.dk’s levetid.

Og så tager vi klubbens præstationer og udvikling siden 2003 under lup og gennemgår årene sæson for sæson. Den vildeste start-11’er sættes, de bedste sange på lægterne hyldes, og det undersøges, om alt håb er ude i forhold til at komme af med Glazer-familien.

Forrige artikel

Startopstilling: Lukaku starter mod Fulham

Næste artikel

United cruisede til vigtig sejr mod Fulham

ANNONCE