Kommende modstander fyrer manageren

Leeds United skal have ny manager efter, at man i dag har fyret Jesse March.

Jesse March har i længere tid været en presset manager og efter gårsdagens nederlag til Nottingham Forrest blev det for meget for ledelsen i Leeds.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Hertil eftermiddag kan man læse på Leeds’ hjemmeside, at Jesse March forlader klubben efter mindre end et år i klubben sammen med sine assistenter Rene Maric, Cameron Toshack og Pierre Barrieu.

– Vi vil gerne takke Jesse og hans bagrumsmedarbejdere for deres indsats og ønsker dem held og lykke i fremtiden, skriver Leeds på sin hjemmeside.

Endnu er det usikkert, hvem der skal lede Leeds i kampen på onsdag, hvor man gæster Manchester United, der er i forrygende form hjemme på Old Trafford.

– Processen med at udpege en ny cheftræner er i gang, og vi vil fortsætte med at holde vores supportere opdateret i løbet af de kommende dage, skriver Leeds på sin hjemmeside.

Allerede nu nævnes Leeds tidligere træner Marcelo Bielsa som en mulighed som ny træner for Leeds. Derudover nævnes Mauricio Pochettino, Ralph Hasenhuttl  og Celtics Ange Postecoglou som muligheder.

Fordel eller ulempe for Manchester United?
Opret en bruger på oldtrafford.dk og fortæl, hvad du tænker i kommentarfeltet under artiklen.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

6 kommentarer
 1. Alt andet ind lige burde det at være kæmpe fordel, men vi skal være i stand til at slå netop, især hvis vi drømmer om top 4 eller sågar et ligatrofæ..💪😎❤️🖤

 2. Hmm er ikke godt i min optik, ku de ikke lige have ventet to kampe med at fyrer ham…😉

  Nu risikere vi at møde et top tændt Leeds mandskab med fornyet håb på fremtiden…

  Vi er Leeds største rivaler og de vil dø med støvlerne på mod United….

  Men hvis vi skal være med hvor der sker skal Leeds også slås, vi skal have min 4 helst alle 6 point over de to kampe.

  GGMU

 3. Thomas Bengtson kan godt følge din pointe, i at det godt kan give dem et selvtillidsboost, men vi kommer os til at have spiller, som for en chancen for at overbevise ETH, om at de stadig er gode nok til United, så som jeg ser det kan godt gåhen og blive nogle rigtig gode kampe, som vi selvfølgelig skal vinde, hvis skal os forhåbninger om noget rigtig stort i denne sæson..❤️🖤

 4. Du har en pointe med de spillere der er sultne, men udover Sabitzer er det jo gammelt vin dog på nye flasker og spillere som Fred og Mctominey bliver nok ikke meget bedre end det vi har set de sidste sæsoner….Fred har dog løftet sit spil en del nu hvor han ikke partou skal skabe kampene mere…men Eriksen er jo desværre skadet.

  Men spændene bliver det, der er også en rimelig chance for at Leeds vil være helt rundt på gulvet efter deres træner fyring, i hvertfald i det første opgør, så vi skal komme blæsende fra start af og meget gerne få et hurtigt mål, det er nu vi skal vise vi Men er det alvorligt, chancen er der…

  GGMU

 5. Jeg har svært ved at tro at Mauricio Pochettino vælger dem…desuden så ligner det en caretaker i de næste to kampe…

 6. Selvfølgelig ærgeligt, at de ikke ventede til efter kampen mod os, med at fyre ham, men det er jo i sådan en kamp, hvor bredden skal vise sit værd, og det er jo i modvind vi skal se, om vi nu også kan det, vi alle håber på, eller om vi kun kan ride på en bølge…

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

6. februar: 65 år siden ulykken i München

Næste artikel

The Busby Babes mindet i Manchester i dag

ANNONCE