Kommentar fra Fahnøe & Ravn

kilde: united.no/danmark REST IN PEACE M.U.F.C. Torsdag d. 12. maj blev den mest sorte dag i Manchester United´s historie siden de kolde februardage i…

kilde: united.no/danmark

REST IN PEACE M.U.F.C.

Torsdag d. 12. maj blev den mest sorte dag i Manchester United´s historie siden de kolde februardage i 1958. En stolt og hæderkronet historie ser ud til måske at tage sin epokeskabende afslutning og forsvinde i intethedens mørke.I løbet af denne sæson har det flere gange været at læse på Red News, Oldtrafford og Red Issue, at der kun findes to kategorier af Unitedsupportere i Glazer sagen:
Dem der er med, og dem der er imod – der findes ingen mellemvej!

Onsdag i denne uge vågnede vi alle med en gældfri fodboldklub, og da vi gik i seng torsdag aften, var vores gæld så stor, at den ikke kan skrives end tælles.

Sms´er, mails og opringninger var fulde af gråd og magtesløshed, og folk sad tilbage en udefinerbar kvalmende smag af opkast og menneskeligt affald, der rettede sig mod ét usselt amerikansk bæst.

Skal en unik kulturel institution virkelig se sin død i øjnene med en tanke om, at F*C* Glazer om få år skal spille lokalderby mod Bury FC, og det er ikke for the Shakers er rykket op?

Per fra Søndervig skrev: Hvad gør man, (når man som jeg elsker fodboldspillet) og for over 30 år siden tabte mit hjerte til fodboldklubben Manchester United? Jeg elsker stadig spillet, men hvem skal jeg nu give mit hjerte til…………..

Torsdag var vores økonomisk morads og ruin så stor, at Leeds´s økonomi kommer til at fremstå som en mindre økonomisk krise på det lokale andelsmejeri.

Økonomien i vores klub er nu så dårlig, at Old Trafford øjensynligt skal sælges på en Sale/leasing-kontrakt. Den idé er prøvet i en brandert i Farum Kommune, hvor gælden nu er så stor, at ejerne (borgerne) ikke selv kan betale gælden, men er nødt til at videregive den til borgerne i nabokommunen, der hverken vil have et stadion eller en et håbløst dårligt fodboldhold uden charme.

I denne del af den økonomiske verden er der intet – så absolut intet – der hedder afdragsfrie lån.

Når man som skadedyret skylder over 4 milliarder kroner (4.000.000.000,00!!), kan den gæld kun tilbagebetales med ydelser, der består af (skyhøje) renter og afdrag. Disse renter og afdrag kan kun betales ved salg af koncernens aktiver d.v.s. spillere som Ruud, Roon, Ronaldo og Rio.

Denne handling er ikke kun svinsk og usympatisk, den er også ultra kortsigtet, hvilket betyder, at miden og hans betændte proteger vil være forsvundet om 5 – 7 år, når pengene er taget ud, og der kun er en håbløs gæld og en placering i Englands 4. bedste række tilbage.

Hvis man som rødglødende supporter spørger ud i luften, hvad man kan gøre ved det, falder svarene fra klubbens nerve, nemlig supporterne, pt. I disse grupperinger: (svarene er hentet på diverse engelsksprogede internetsider)

  • Don Corleone-metoden med hestehovedet.
  • Vi ved dine børn, både dem i familien og dem på girokort, går i skole!! Her skal man, når det røde blod bruser i ens krop, ikke være for fin til at smide en skærv i advokatkassen, hvis det efterfølgende bliver nødvendigt, når MEC har været på banen.

  • Boykot
  • Ingen køb af Uniteds nye Nikefremstillede sæsontrøje og ingen køb af officielle souvenirprodukter i Megastore. Køb i stedet dine United-ting på hjørnet af Chester Road og Sir Matt Busby Road Road hos de lokale.

    Stop med at drikke Pepsi og Budweiser. Drik noget andet.

    Drop dit mobilkøb hos Vodafone (TDC i Danmark, red.)

  • Aktion
  • Store demonstrationer og direkte obstruktioner op til og under FA-finalen samt i fremtiden.

    Kampen på banen, inden for din hvide kridtstreg, d. 21. maj er nu sekundær, og det der tæller, er kampen uden for den hvide kridtstreg. Hvis vi taber FA-finalen til Arsenal, skal der herfra lyde et: ”Til lykke” til The Gunners og dets ægte tilhængere, hvis vi bare vinder den vigtigste kamp om vores hjerteblod og fodboldklub.

    Hvad kan du så gøre? Græder dit røde Manchester Unitedhjerte også?

    Du kan gøre det som næsten 20 % af de supporteremedlemmer har gjort, nemlig melde dig ind i Shareholders United. Denne handling tager 1,27 min. og koster dig kun 131,83 kr. (handelskurs pr. 11.05.2005).

    Skal Billy Meredith, Duncan Edwards, George Best, Bryan Robson og Eric Cantona´s myter, grundlæggende og fodboldkreerende kunnen og udøvelse være ligegyldig og forgæves? NEJ!

    ER DU MED, ELLER ER DU IMOD……………….

    Meld dig ind i Shareholders United, følg udviklingen og debatten på:

    www.oldtrafford.dk
    www.united.no
    www.rednews.co.uk
    www.manchesterutd-mad.co.uk

    KEEP THE RED FLAG FLYING

    Jesper Ravn og Christian Fahnøe

    Forrige artikel

    Mourinho til Fergie: Tag kampen op!

    Næste artikel

    Queiroz: Fergie giver sig ikke

    ANNONCE