Queiroz: Fergie giver sig ikke

Der har siden Glazer begyndte sit takeover været store spørgsmålstegn omkring den legendariske managers fremtid, men Queiroz prøver at berolige. For…

Der har siden Glazer begyndte sit takeover været store spørgsmålstegn omkring den legendariske managers fremtid, men Queiroz prøver at berolige.

For Glazer-familien vil gerne have Fergie til at blive, og er det tilfældet, så bliver den skotske manager også, sagde Queiroz på gårsdagens pressemøde, som han havde overtaget styringen af, da Fergie ikke kunne være tilstede. Ferguson og han selv vil stadig kæmpe for United.

“Sir Alex og jeg bekymrer os ikke om, at vi måske får en ny chef. Vi koncenterer os om tingene på banen, ikke tingene udenfor. Så der bør ikke være nogen tvivl om at manageren er villig til at blive og kæmpe også nu. Vi er professionelle, og de ting der tæller for os, er de næste store opgaver. Det er hvad vi fokuserer på.”

“Vi koncenterer os ikke om ting, som vi alligevel ikke kan gøre noget ved. Det er der ingen mening i, i denne klub er alle fuldt ud fokuserede på deres specifikke opgaver,” skal Queiroz have sagt.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Kommentar fra Fahnøe & Ravn

Næste artikel

Agent: Mikel-handel ulovlig

ANNONCE