Kongen beskylder Frankrigs arrogance for EM-exit

Manchester Uniteds største spiller gennem tiderne, Eric Cantona går nu skarpt til angreb på sit hjemland, efter det franske landshold røg ud af EM i…

Manchester Uniteds største spiller gennem tiderne, Eric Cantona går nu skarpt til angreb på sit hjemland, efter det franske landshold røg ud af EM i kvartfinalen imod Grækenland.

Den tidligere United-angriber er i øjeblikket i Portugal for at deltage i EM i strandfodbold og her fik den lokale avis, Record, lov til at få et par ord om Frankrigs EM af hans kongelige højhed.

“Jeg er fransk, men jeg støttede England. Det er mit land. Jeg er født i Frankrig men jeg føler mig engelsk.
Når en spiller er god ligesom Rooney, så støtter de spilleren i England. De giver ham en stor støtte, både holdkammeraterne og supporterne, mens man i Frankrig kun har negative ting at sige om alt og alle.
Franskmændene er arrogante, selvhøjtidelige og mangler altid folk til at fortælle at de er de bedste,” lyder den kontroversielle kommentar fra Eric Cantona, som også var kendt for sine kontroversielle udtalelser, da han var aktiv.

Sidste nyt om Kongen

Eric Cantona ventes forøvrigt at komme på royalt besøg i Norge i næste måned.
Her afholdes nemlig en strandfodbold-turnering i Stavanger og ligesom sidste år, så ventes Cantona selvfølgelig at komme.

Forrige artikel

O"Shea måske ude af U.S.A.-touren

Næste artikel

Stortalent vælger Celtic fremfor United

ANNONCE