Kontraktløs James Wilson skifter til Aberdeen

Den tidligere Manchester United-spiller James Wilson, der blev spået en stor fremtid, er skiftet på en fri transfer til den skotske klub Aberdeen.

Angriberen James Wilson var et spændende navn i Manchester Uniteds akademi, men potentialet blev aldrig forløst i United, der ikke valgte at forlænge den 23-årige angribers kontrakt efter sidste sæson. Nu skal han spille for Aberdeen i Skotland. 

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Wilson scorede mål på samlebånd for ungdomsholdene i Manchester United, som han debuterede for i april 2014. Hypen omkring den talentfulde angriber blev ikke dæmpet af, at han scorede to mål i sin debut i en 3-1-sejr mod Hull. Det blev dog kun til tre mål for Uniteds seniorhold – det tredje var mod QPR i 2014/2015-sæsonen. 

En stor del af historien bag Wilsons uforløste potentiale er de mange skader, som han måtte kæmpe med. En alvorlig knæskade i 2016 holdte Wilson ude i næsten et år, og han kom aldrig på banen igen for Uniteds førstehold.

Nu vender han tilbage til Aberdeen, som han var udlejet til i sidste sæson. 23-årige Wilson har fået en to-årig kontrakt.

 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Sky: United jagter Bruno Fernandes

Næste artikel

OldTrafford.dk søger nye folk

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share