Koreaner glæder sig til Old Trafford-besøg

Forud for søndagens kamp på Old Trafford udtaler Tottenhams koreanske spiller Heung-Min Son sig om besøget på Old Trafford.

Tottenhams 24-årige angriber Heung-Min Son ser frem til søndagens opgør på Old Trafford imod Manchester United.

Som koreaner voksede han op med et enormt fokus på Manchester United i hjemlandet. Ikke mindst takket være Ji-Sung Park, der i 2008 var med til at vinde Champions League.

– Da jeg var barn, spillede den mest kendte koreanske spiller for Manchester United – Ji-Sung Park.

– Mange koreanere så deres kampe på grund af ham. Det samme gjorde jeg, så det er en drøm for mig at spille imod dem nu, udtaler Heung-Min Son til Tottenhams officielle hjemmeside.

Selvom han nok vil træde ind på banen med en vis form for respekt, så er han fortrøstningsfuld på sit holds vegne.

– Vi har en god mulighed for at få alle tre point. Vi er i god form. Det bliver ikke en let kamp. United har mange gode spillere, men vi tager dertil for at få tre point, siger Son til hjemmesiden. 

Heung-Min Son spillede for første gang på Old Trafford i 2013. Det var i Champions League for Bayer Leverkusen. 

– Min debut i den turnering var på Old Trafford, så det bliver fedt at komme tilbage, siger Son, som kom til Tottenham kort tid efter åbningskampen i sidste sæson, som netop var imod Manchester United på Old Trafford.

– Old Trafford er et meget berømt stadion og jeg glæder mig til at spille der for Tottenham. Det er en storslået bane. De har som sagt et godt hold, men vi tager dertil for at få tre point. Ikke blot for at nyde det. 

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

Sunday Mirror: Manchester klubber kæmper om samme spiller

Næste artikel

Startopstillingen mod Tottenham

ANNONCE