Kovending: Tottenham angiveligt enige om Reguilón

Ifølge pålidelige journalister er Tottenham blevet enige med Real Madrid om at købe Sergio Reguilón, som ellers virkede til at være godt på vej til Manchester United.

Journalisterne Fabrizio Romano og David Ornstein melder, at Tottenham for alvor har meldt sig ind i kampen om Sergio Reguilón, som det ellers lignede, at Manchester United var ved at sikre sig. Ifølge journalisterne er det fordi, at Tottenham gerne vil acceptere den tilbagekøbsklausul, Real Madrid ønsker i Reguilóns kontrakt. Men hvad betyder det?

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Angiveligt ønsker Real Madrid, at der både er en tilbagekøbsklausul og en klausul, der forbyder den købende klub at sælge til andre end Real Madrid. Det betyder, at hvis Sergio Reguilón skal forlade sin nye klub, kan det kun være til Real Madrid for et vist beløb, som Real Madrid og den købende klub aftaler.

Det er en strategi, Real Madrid er meget vante med – den er blevet brugt i handler vedrørende Alvaro Morata, Mariano Diaz og tildels også Casemiro (dog på en lejeaftale, men har stadig mange af de samme principper), som de alle solgte for at købe tilbage via deres tilbagekøbsklausul.

Som vi skrev i går, var Manchester United ikke villige til at indgå en tilbagekøbsklausul i Sergio Reguilóns kontrakt, og da Tottenham angiveligt har accepteret vilkårene om tilbagekøbs- og fortegningsretsklausuler i kontrakten, skal Manchester United altså gå imod sine principper eller tilbyde mange flere penge for Reguilón.

Det, der taler for, at Sergio Reguilón skulle ende i Manchester United, er, at han angiveligt allerede har givet grønt lys til et skifte til Manchester United, og at det er den klub, han ønsker at skifte til. Her er Tottenham i gang med at forsøge at overtale ham, men som det ser ud nu, er det stadig United, der er Reguilóns foretrukne destination.

Så hvis det skal skæres ud i pap, kan Sergio Reguilón godt komme til United – men kun, hvis man vil indgå tilbagekøbs- og fortegningsretsklausuler i kontrakten. Hvad synes du?

Køb den nye Manchester United tråje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Podcast: Marathon-afrunding

Næste artikel

Luton Town venter i Carabao Cuppen

ANNONCE