Legender hylder Pelé

Sir Bobby Charlton og Dennis Law hylder den legendariske brasilianske Pelé

Legenden Pelé døde efter længere tid med sygdom d. 29. december. Den brasilianske spiller har vundet VM tre gange og regnes blandt mange fodboldfans verden over for den bedste nogensinde.

Manchester Uniteds ambassadør og legende, Sir Bobby Charlton, spillede overfor Pelé ved VM i 1958, 1962 og 1970, hvor Brasilien vandt alle tre mesterskaber, og på klubbens hjemmeside udtaler Charlton om den store spiller:

– Pelé var i sandhed en magisk fodboldspiller og et fantastisk menneske. Det var en ære at dele bane med ham og jeg sender mine dybeste kondolencer til hans familie, venner og det brasilianske folk.

En anden Manchester United-legende, Dennis Law, hylder på klubbens hjemmeside ligeledes Pelé.

– Det er i den grad triste nyheder. Pelé var en utrolig fodboldspiller. Han havde stil, elegance og fik alt til at se let ud. Den præcision han spillede med, var en fryd at se på. Men mere end noget andet var han en god mand med en god tilstedeværelse og et fantastisk smil.

I et interview med The Guardian i starten af årtusindet afslørede Pelé, at han var tæt på forlade Santos til fordel for Manchester United i 1968.

– Jeg fik tilbud fra alle – også Manchester United. Jeg sagde nej til alle hold, der spurgte mig. Real Madrd var det bedste hold, der spurgte mig, men jeg ville ikke forlade Santos, udtalte Pelé i det ældre interview med The Guardian.

Pelé spillede i Santos fra 1956 til 1974, og sluttede karrieren i USA i 1976, hvor han spillede for New York Cosmos.

 

Forrige artikel

OT.dk’s Transferevaluering: Casemiro

Næste artikel

Romano: Formstærke Diallo tiltrækker sig interesse

ANNONCE