Lindelöf klar mod Liverpool

Ole Gunnar Solskjær melder Victor Lindelöf klar til søndagens FA-Cup opgør mod Liverpool.

Victor Lindelöf står til rådighed som Harry Maguires forsvars partner, når Manchester United for anden gang på en uge møder Liverpool på søndag.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Svenskeren var også foretrukket ved siden af Maguire i det første opgør mod Liverpool for en uge siden, men var ikke en del af truppen, da United i onsdags besejrede Fulham.

Ole Gunnar Solskjær bekræfter dog på pressemødet forud for søndagens opgør, at Lindelöf blev sparet grundet bekymringer om de rygproblemer, svenskeren har døjet med de seneste måneder. Og efter behandling og let træning i midtugen er Lindelöf igen kampklar, bekræfter Ole Gunnar Solskjær.

– Victor kan sagtens klare det i weekenden. Jeg ville bruge Eric [Bailly] mod Fulham, og Victor var alligevel ikke klar, så nu har vi fire dage ekstra [for Victor], udtaler Ole Gunnar Solskjær og tilføjer:

– Han fik noget behandling i onsdags og lavede noget let træning, så han skulle gerne være klar i weekenden.

Generelt har den norske manager rigeligt med spillere at vælge i mellem, når han skal sætte holdet til kampen på søndag. Med Lindelöfs klarmelding er det nemlig kun Phil Jones og Brandon Williams, som ikke er til rådighed for nordmanden. 

Kampen sparkes igang på søndag klokken 18:00.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Journalist: Rojo meget tæt på Boca Juniors

Næste artikel

Blog: Er en coronasæson en fordel for Manchester United?

Relaterede artikler
Luke Shaw jubler efter en scoring for England
Gå til siden

Shaw om startplads: Enig i bænkning

Luke Shaw er blevet skiftet ud til fordel for Tyrell Malacia i Uniteds startellever. Englænderen indrømmer dog, at han er enig i Ten Hags beslutning, da der var brug for at lave ændringer.
ANNONCE
Total
0
Share