Lindelöf klar til Tranmere

Efter at have misset onsdagens nederlag til Burnley grundet sygdom, er Victor Lindelöf igen klar til at træde ind i Manchester Uniteds centrale forsvar, fortalte manager Ole Gunnar Solskjær på fredagens pressemøde.

Victor Lindelöf er et af de første navne på holdkortet, når manager Ole Gunnar Solskjær sætter sit mandskab forud for en kamp. Han er således den spiller med næstflest minutter i benene i sæsonen, kun overgået af hans forsvarsmakker, Harry Maguire.

Men i onsdags måtte den norske manager se bort fra sin svenske midtstopper, der missede opgøret mod Burnley grundet sygdom. Til weekendens FA Cup-dyst ude mod Tranmere ser det dog ud til, at Lindelöf igen kan komme i spil.

– Victor (Lindelöf, red.) er tilrådighed igen. Han er kommet sig helt ovenpå sin sygdom, så nu er der en mere at vælge imellem. Det er dejligt, og desuden tror jeg ikke, at der var andre, der pådrog sig skader, lyder det ifølge MUTV fredag fra Ole Gunnar Solskjær.

Den 25-årige svenske forsvarsspiller kan måske se frem til at få yderligere konkurrence i det bagerste geled, da Axel Tuanzebe også nærmer sig kampformen. 

– Tuanzebe kommer tilbage og træner med os efter landsholdspausen (til marts, red.). Han har været igennem et hårdt forløb, som har taget længere, end vi forventede. Så vi skal være helt sikker på, at han er fit igen. 

Tuanzebe har ikke været i aktion siden sejren over Colchester i Carabao Cuppen i midten er december sidste år. 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

FA Cup: United skal møde Tranmere Rovers på udebane

Næste artikel

Solskjær: Forstår fansenes frustration

ANNONCE