Lokalavis: United tæt på 16-årigt Sunderland-talent

Manchester Evening News skriver mandag, at United står til at sikre sig angrebstalentet Joe Hugill for 300.000 pund – foran blandt andre Arsenal og Tottenham.

Manchester United kan måske snart præsentere en ny spiller: 16-årige Joe Hugill fra Sunderland, som koster nogenlunde det samme, som truppens bedst betalte spillere hiver hjem om ugen. 

Ifølge Manchester Evening News er “de røde djævle” tæt på at færdiggøre handlen, hvilket i givet fald betyder, at de sikrer sig Hugill for næsen af klubber som Arsenal, Tottenham, Wolves og Leeds. Tyske klubber har også vist interesse, men ingen har eftersigende budt på ham.

Joe Hugill fylder 17 til oktober og er tiltænkt en plads på akademiholdet. Han er angriber og har – trods sin unge alder – allerede scoret mål for Sunderlands U23-hold. 

Nicky Butt, Uniteds tidligere akademichef, som i dag er Head of First Team Development, har siden 2016 igangsat en aggressiv rekruteringsprocess. Tahith Chong, Charlie McCann, Aliou Traore, Arnau Puigmal, Largie Ramazani, Harvey Neville og Hannibal Mejbri er alle blevet købt ind til ungdomsholdene – sidstnævnte kostede tæt på 10 millioner pund. 

– Vi har en god balance på ungdomsholdene i øjeblikket. Det er en god blanding af spillere vi selv har bragt igennem fra barnsben af, og så hvad man kan kalde “store navne” fra europæiske akademier, udtalte Nicky Butt for nyligt. 

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

FourFourTwo kårer Ferguson til historiens største manager

Næste artikel

Bruno: Jeg betragter mig selv som en kriger

ANNONCE