Louis Saha: United bør købe Lukaku

Den pensionerede angriber mener, at vi ikke har set det bedste til Evertons Romelu Lukaku endnu, og at Manchester United er stedet, hvor hans store talent kan bryde ud i fuld flor.

Manchester United skal formentlig forstærke sig på angriberpositionen denne sommer. I den sammenhæng nævnes flere store angribere fra andre ligaer, men Louis Saha mener ikke, at United bør kigge længere væk end til naboerne fra Liverpool.

– Jeg håber virkelig, at hans talent får lov at blomstre. Han er stadig et talent i udviklingsstadiet, og alt hvad man kan ønske for en spiller som ham, er, at han kan nå sit fulde potentiale og blive en af de helt store angribere, siger Louis Saha, der selv har repræsenteret både Manchester United og Everton.

– Det er klart, at han har potentialet til at ryge til en af verdens største klubber. Om det så er til Manchester United, der helt sikkert skal ud og hente en angriber, eller til en af de store spanske klubber – det skal blive spændende at se i næste transfervindue, siger franskmanden til det belgiske medie RTBF.

Louis Saha spillede selv 13 sæsoner i Premier League. Han nåede at score 42 mål i 124 kampe for Manchester United. Romelu Lukaku har scoret 37 mål i 77 kampe siden han skiftede permanent til Everton i 2014.

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

 

Forrige artikel

- En frustrerende kamp mod Tottenham

Næste artikel

Var det Nick Powells dødsstød?

ANNONCE