Louis van Gaal beordrer spillerne til at skrive autografer

Der er nye tider på Old Trafford under Louis van Gaal. Nu bliver spillerne opfordret til at skrive flere autografer og snakke mere med fansene.

Louis van Gaal gør i den grad op med Sir Alex Fergusons totalitære regime på Old Trafford.

Efter at have nærmest umuliggjort interaktion med fansene på træningsanlægget, så blev spillerne senere opfordret til slet ikke at skrive autografer til fansene, som stod udenfor træningsanlægget.

Men hele denne kontrol over spillerne har ødelagt forholdet mellem fansene og spillerne, vurderer Louis van Gaal.

Han gør nu op med de store kontrol over spillerne og opfordrer nu spillerne til at forbedre forholdet til fansene, skriver Daily Mail.

 Helt konkret så bliver spillerne nu opfordret til at snakke med fansene før og efter kampene, ligesom spillernes sportsvogne nu ikke længere køres helt op til spillerudgangen efter kampene, som det hidtil er gjort. Louis van Gaal håber dermed på at spillerne kan nå at snakke med flere fans på vej hen til bilen.

– Manageren synes spillerne er blevet mere distancerede fra fansene, som han synes er de vigtigste mennesier i klubben. Spillerne plejede hurtigt at håbe ind i deres ventende biler og så afsted, men det er slut nu, siger en kilde i klubben til avisen.

Avisen afslører desuden en episode, hvor Radamel Falcao direkte er blevet bedt om at gå ud af spillerbussen for at skrive autografer af Louis van Gaal. 

Hollænderen gav her i julen også spillerne fri, hvilket også er helt anerledes end under den mere traditionselskende Sir Alex Ferguson.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Glædelig jul

Næste artikel

Rooney: Glad for at kunne være hjemme til jul

Relaterede artikler
Total
0
Share