Louis van Gaal indrømmer, at det er svært for Memphis

Louis van Gaal tilkendegiver, at Memphis har fået en svær start på tilværelsen i engelsk fodbold, men han har tiltro til sin landsmand.

Memphis møder i aften sin tidligere klub, når United er gæster hos hollandske PSV Eindhoven i Champions League. Den unge offensivspiller har fået en svær start i Manchester. 

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Der var højdepunkter i kampene mod Club Brugge, men i Premier League har han haft sine problemer. Holdets manager, Louis van Gaal, tror dog på, at Mepmhis får det vendt.

– Han har spillet samtlige kampe indtil nu, men det er ikke nemt. Der er et højere tempo i Premier League, og det skal han vænne sig til. Jeg skal være tålmodig med Memphis, og det skal fansene også, udtaler manageren til SkySports.

I aften får vi at se, om Memphis kan fortsætte de takter, han leverede i kvalifikationen til Champions League, når United gæster hans tidligere hjemmebane i Eindhoven. Kampen vises på TV3+ kl. 20:45.

Brug for tips og rådgivning til at se Manchester United live på stadion? Læs vores guide her 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

- Nu skal vi præstere

Næste artikel

U19: Sejr i premieren mod PSV

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share