Louis van Gaal: Jeg bliver nødt til at rotere

Manchester United manageren forventer, at han bliver nød til at rotere under det travle juleprogram, også selvom det måske bliver svært med de mange skader.

Selvom Louis van Gaal er en erfaren mand indenfor trænerfaget, så har han endnu ikke prøvet kræfter med det juleprogram, holdene i den bedste engelse række bliver testet med. Rotation er den eneste måde at komme igennem det på, mener hollænderen.

– Rotation er sandsynligvis et løsning på det problem. Mange kampe på få dage er efter min mening latterlig. Derfor bliver jeg nød til rotere, men til det formål skal alle spillere være fysisk klar, og det er ikke tilfældet for flere af mine spillere, udtaler van Gaal til MUTV.

På spørgsmålet om hvorvidt der var blevet lavet specielle træningsprogrammer til at håndtere det hårde program, lød svaret:

– Hvile, det er det eneste, vi skal. Vi skal spille to kampe (Newcastle d.26/12 og Tottenham d. 28/12, red.), og det er normalt i Premier League. Det kan jeg ikke ændre.

Skal Rooney have dybere rolle?

Wayne Rooney spillede i kampen mod Liverpool på den centrale midtbane, en position han tidligere har spillet. Louis van Gaal vil ikke afvise, at se kaptajnen på den position igen.

– Det handler meget om balancen på holdet. Det har jeg brug for. Vi har vundet seks kampe i streg, og det er på grund af balancen, mener jeg. Jeg ved ikke altid, hvor jeg skal bruge ham, da det også handler om de andre angriberes form, men han er en god angriber.

Den hollandske træner slutter af med at rose Rooney og lægger ikke skjul på, at han er begejstrede for spillere, der kan spille flere positioner.

– Jeg kan bruge ham på forskellige positioner, og det kan jeg lide, fordi jeg beundrer spillere, der kan det. Jeg køber normalt spillere, der kan dække flere positioner, end jeg køber egentlige specialister.

 

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

"Falcao skal bevise sit værd"

Næste artikel

Carrick er ny viceanfører

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share