Lukaku forventer United-angreb fra start

Romelu Lukaku opfordrer til, at ham og de øvrige United-spillere angriber fra start, når Wolverhampton senere i eftermiddag gæster Old Trafford.

Klokken 16 træder United-spillerne igen ind på Old Trafford efter godt en måneds pause, hvor der har været tre udekampe og en landskampspause. Wolverhampton er gæsterne, og Romelu Lukaku forventer, at ‘De Røde Djævle’ tager initiativet fra start.

– Det handler om at dominere og ikke stå tilbage for at prøve at forsvare. Vi skal forsøge at dominere og lukke kampene så tidligt som muligt. Vi skal afslutte, når vi kan, vi skal angribe, angribe, angribe indtil vi scorer det første mål. Det er det, vi prøver i alle kampe.

– Det er den måde, som vi alle føler mest komfortabelt. Det kræver meget arbejde, men manageren og assistenterne forbereder os godt på det. Forhåbentlig kommer vi til at spille endnu bedre, end vi har gjort, for alt er godt, når man vinder, men man skal forbedre sig gennem hele sæsonen, og det skal vi bliver ved med, siger angribern til MUTV.

Wolverhampton har fået en god start på sæsonen, hvor de blandt andet har spillet uafgjort med Manchester City. Romelu Lukaku fremhæver Raul Jimenez i angrebet samt Joao Moutinho og Ruben Neves, som deres farligste spillere. 

– Jeg så dem spille et par gange i Championship sidste sæson og i år har de spillet med megen intensitet og bredde, så vi skal være klar, siger han.

Kampen mod Wolverhampton vises ikke på dansk TV.

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Forrige artikel

Pogba på ugens hold i ChL

Næste artikel

Sir Alex Ferguson er på stadion til kampen mod Wolves

ANNONCE