– Lukaku vil ikke få Champions League-fodbold i United

Belgiske Romelu Lukaku kan meget vel blive en eftertragtet mand til sommer, og United meldes meget interesseret i angriberen. Everton-manager, Ronald Koeman, ser dog ikke United som et skridt op for sin stjernespiller.

Meget tyder på, at Lukaku til sommer vil skifte tilværelsen i Everton ud med en lidt større fodboldadresse. Belgierens tidligere klub Chelsea bliver nævnt, men også United skulle på rygtebasis være interesserede. Her vil Lukaku blive genforenet med José Mourinho.

Men spørger man belgierens nuværende manager, Ronald Koeman, så vil det ikke være et skridt op for angriberen at skifte til United. Her vil nemlig være en overhængende fare for, at der ikke er Champions League på programmet.

– Jeg kan ikke se United slutte i top-fire. Zlatans skade er slem, og når jeg kigger på, hvor mange kampe de har tilbage, så kan jeg godt se dem misse de fire øverste, siger Everton-manageren ifølge Goal.com.

– Deres store problem er, at de ikke kan lukke kampene. Vi spillede to gange uafgjort med dem, og begge gange kunne vi have fået mere ud af det.

Manchester United er i semfinalen i Europa League, og en sejr i turneringen giver adgang til Champions League næste år, men heller ikke her ser Koeman, at United har de store muligheder.

– Europa League er en lidt anden kaliber end Champions League og bare det, at United havde besvær med at slå Anderlecht ud, viser, at klubben har en meget svær sæson.

Romelu Lukaku har indtil videre scoret 24 mål i denne sæson.

Savner du fornuftig diskussion og snak om Manchester United?

Opret dig gratis på debat.oldtrafford.dk

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Mourinho: Vi er i problemer

Næste artikel

Pogba har flest succesfulde afleveringer i Premier League

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share