LvG adresserer forsvarssituationen

I søndagens nederlag måtte Jonny Evans humpe ud, mens Tyler Blackett også så rødt, og dermed har karantæne til næste kamp. Dog ikke alarmerende, mener Louis van Gaal.

Historien om Manchester United denne sæson har også været historien om et hold, der har svinget i præstationerne. Og mens offensiven ser stærkere ud end nogensinde, er situationen mindre god i forsvaret.

Således har forsvaret på intet tidspunkt været fuldtalligt. Efter landskampene måtte Phil Jones meldes ude i en måneds tid – mens både Chris Smalling, Rafael, Luke Shaw og Jonny Evans netop er kommet tilbage fra skader. 

Læs ogsåBlog: Forudsigelige forsvarsmangler

Sidstnævnte måtte igen i går lade sig udskifte med hvad der kunne ligne en alvorlig skade, mens Tyler Blackett har karantæne mod West Ham. En situation, der dog ikke bekymrer Louis van Gaal synderligt. Det sagde hollænderen efter kampen til MUTV.

– Han fik et spark (Evans, red.). Jeg ved ikke, hvor slemt det er, men vi må bare vente og se. Han er på krykker.

– Jeg tror Shaw er i god nok form til at spille, og Rojo og Smalling kan også spille. Vi klarer den nok, kommer det altså, lettere optimistisk, fra van Gaal.

Michael Keane, som også har været i aktion for “de røde djævle” denne sæson, må van Gaal dog undvære. Dette skyldes, at han er på lån hos Burnley for sæsonen.

Forrige artikel

Blog: Forudsigelige forsvarsmangler

Næste artikel

Se 1999-minutterne fra tilskuerpladserne

ANNONCE