LvG: Fellaini er midtbanespiller – ikke angriber

Manchester United-manager Louis van Gaal fastslår, at Marouane Fellaini først og fremmest er midtbanespiller. Det er kun som Plan B, at den store belgier bliver brugt i angrebet.

Når Manchester United har haft brug for et mål, har Louis van Gaal flere gange smidt Marouane Fellaini i angrebet. Det betyder dog ikke, at han ser Fellaini som angriber, fortæller han selv.

– Han skal konkurrere som midtbanespiller, fordi han er mere midtbanespiller end angriber. Han skal konkurrere mod spillerne i hans position, og jeg skal sammenligne og beslutte, hvordan vi skal spille. Sådan er det altid. Det er ikke, fordi han spiller dårligt, fordi jeg synes, at han var en af de bedre spillere mod Middlesbrough. Det kommer altid an på planen til kampen, og hvordan jeg vælger midtbanen, siger Louis van Gaal ifølge klubbens hjemmeside.

– Når jeg bruger ham som angriber, er det kun som en plan B, ikke plan A. Han har spillet angriber én gang, mod Liverpool, men det var fordi, jeg havde problemer med skader. Det var grunden til, at han startede inde som angriber, men det er ikke normalt, siger hollænderen.

Den 27-årige belgier har fået 11 optrædener i denne sæson. Sæsonens indtil videre eneste scoring for Fellaini faldt mod Club Brugge i Champions League-kvalifikationen.

 

Vil du på Old Trafford og opleve The Red Devils? Vi guider dig i de forskellige muligheder her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Hvem er Axel Tuanzebe?

Næste artikel

Schneiderlin tvivlsom til CSKA-kamp

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share