LvG: God stemning i truppen er afgørende

Louis van Gaal mener, at stemningen på holdet er altafgørende for gode resultater på banen.

Den hollandske manager er udemærket klar over vigtigheden af den gode stemning i omklædningsrummet, for at opnå resultaterne på banen.

– Jeg synes altid at stemningen på holdet, er en vigtig ting. Når man går på arbejde og møder en dårlig stemning, gider man ikke på samme måde.

– Det er virkelig vigtigt, og vi har talt en masse omkring stemningen i omklædningsrummet. Jeg har lavet nogle justeringer i forhold til min tilgang til tingene, for at løfte stemningen og optimismen omkring holdet, udtaler van Gaal til klubbens hjemmeside.  

Selvom holdet er inde i en god periode og har vundet deres seneste tre kampe, er manageren dog godt klar over, at der er lang vej endnu og at man ikke skal lide flere dumme pointtab.

– Nu er vi kommet til de mere afgørende kampe i både ligaen, FA Cuppen og Europa League. Hver kamp er vigtig, specielt fordi vi har tabt så mange unødvendige point.

– Vi har tre point op til City, og syv op til Arsenal, det er meget. Vi er nød til at vinde hver kamp, selvom det bliver meget svært, men alt er selvfølgelig muligt udtaler van Gaal til klubbens hjemmeside.

Manchester United tager i aften mod Watford på Old Trafford. 

 

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

 

Forrige artikel

Ny europæisk liga på vej?

Næste artikel

Startopstillingen mod Watford

ANNONCE