Ny europæisk liga på vej?

United kan være på vej ind i en ny europæisk liga, det skriver flere engelske medier i dag.

Hvad ville du sige til, at United droppede Premier League, til fordel for en ny europæisk superliga? Det kan måske blive en realitet inden længe, mener flere engelske aviser. Fem store engelske klubber har angiveligt holdt møde om projektet.

United, City, Liverpool, Arsenal og Chelsea har i følge the Sun og flere andre medier, holdt møde i tirsdags på hotel Dorchester i London. Her var også den amerikanske milliardær Steven Ross til stede, og det er angiveligt ham der er bagmanden bag planerne.

Steven Ross er manden bag International Champions Cup, der de seneste somre har været afviklet i USA, Kina og Australien med kæmpe succes. Massevis af tilskuere, store tv-aftaler og masser af sponsorer har kastet deres kærlighed på ICC.

Planerne om en sådan ny europæisk superliga har flere gange før været oppe at vende, senest har Bayern Münchens Karl-Heinz Rummenigge snakket varmt om planerne, der mere eller mindre vil begrave den nuværende Champions League.

Modstanderne skyder tilbage med, at turneringen vil miste sin værdi, hvis der ikke er nedrykning og hvis det bliver et for lukket selskab. Ed Woodward og United har endnu ikke kommenteret på rygterne, det har Arsenal til gengæld.

– Vi er klart i mod en udbryderliga. Hverken Arsenal, eller andre af de engelske klubber på mødet, søger ændringer i Premier League eller på den europæiske scene lige pt. Samtalerne gik ikke på en europæisk liga.

– Det var primært omkring ICC, og i hvilket format den turnering vil kunne være et supplement til Premier League og de europæiske turneringer, lyder det fra en talsmand fra Arsenal.

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

 

Forrige artikel

Optakt: Manchester United - Watford

Næste artikel

LvG: God stemning i truppen er afgørende

ANNONCE