LvG: Kan stadigvæk tiltrække spillere uden CL

Louis van Gaal føler sig sikker på, at Manchester United er så stor en klub, at den sagtens kan tiltrække de bedste spillere, selv hvis Champions League-deltagelse næste år skulle glippe.

Søndagens kamp mod Tottenham er uhyre vigtig, hvis United skal holde trit med Manchester City i kampen om fjerdepladsen, der som bekendt giver adgang til kvalifikationen til Champions League.

Men hvis CL-deltagelsen næste år alligevel skulle glippe, så vil United stadigvæk være i stand til at tiltrække spillere fra øverste hylde, udtalte manager Louis van Gaal ifølge ESPN på lørdagens pressemøde før kampen.

– At spille i Champions League er meget vigtigt for spillere. Men jeg tror også, at Manchester United er stor nok til at tiltrække topspillere, lyder det fra van Gaal, der dog tilføjer, at CL-deltagelse næste år vil gøre tingene lettere i forbindelse med spillerindkøb:

– At kvalificere sig til Champions League vil hjælpe mig, når jeg skal snakke med spillere til sommer. Det hjælper altid.

– Men jeg vil understrege, at Manchester United er så stor en klub, og lønningerne er så gode, at spillere med glæde vil komme hertil, selv hvis vi ikke kvalificerer os til Champions League.

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Nani fik ingen chancer af Van Gaal

Næste artikel

Startopstillingen mod Spurs

Relaterede artikler
Total
0
Share