LVG: Ligesom mod Swansea

Louis van Gaal sammenlignede 2-1-nederlaget til PSV Eindhoven med nederlaget med samme cifre til Swansea tidligere på sæsonen.

Manchester United havde bolden mest og skabte også flest chancer i Champions League-opgøret mod PSV Eindhoven. Alligevel tabte United kampen, og derfor var manager Louis van Gaal naturligvis skuffet.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Det er det samme som mod Swansea. Vi dominerer kampen, vi skaber chancerne, men vi scorer ikke på dem, siger Louis van Gaal til BT Sport. 

– Den første chance, de har, scorer de på. Igen rettet af. Det var det første mål, og det andet var vi i angreb og tabte bolden i første fase, og PSV scorede. Det er fantastisk for PSV, men for os er det meget skidt, siger manageren.

Manchester Uniteds næste kamp er på søndag, hvor United igen skal på udebanetur. Denne gang venter Southampton i Premier League.

 

Brug for tips og rådgivning til at se Manchester United live på stadion? Læs vores guide her 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Van Gaal om Shaw-skade: Forfærdeligt

Næste artikel

David Gill: United vil altid være større end City... i Asien

Relaterede artikler
Luke Shaw jubler efter en scoring for England
Gå til siden

Shaw om startplads: Enig i bænkning

Luke Shaw er blevet skiftet ud til fordel for Tyrell Malacia i Uniteds startellever. Englænderen indrømmer dog, at han er enig i Ten Hags beslutning, da der var brug for at lave ændringer.
ANNONCE
Total
0
Share