LvG: Martial dummede sig

Den hollandske manager var tilfreds med holdets indsats i anden halvleg mod CSKA Moskva, hvorimod tempoet i første halvdel af kampen var for langsomt.

United fik et point med hjem fra udekampen mod CSKA efter en kamp, hvor de så sløje ud de første 45 minutter. Louis van Gaal fortæller, at han er glad for, at holdet fik point med hjem.

– Jeg vidste på forhånd, at det var en svær opgave. CSKA er svære at spille i mod, fordi de står meget kompakt. I pausen fortalte jeg spillerne, at tempoet var for langsomt. Det skulle forbedres, og så skulle vi begynde at få vendt spillet fra side til side. 

– Vi var bedre i anden halvleg, hvor vi skabte flere chancer, og vi kunne have vundet, men uafgjort er et fair resultat. Jeg er glad for resultatet, og nu har vi to hjemmekampe, hvor vi er stærke. Jeg håber, vi kan vinde disse, og så er vi tæt på at være videre, udtalte manageren efter kampen til SkySports.

Anthony Martial fik en hovedrolle i kampen, da han i første halvleg begik et noget klodset straffespark, som CSKA scorede på, men han fik rodet bod på fejlen med det udlignende mål midt i anden halvleg. Ifølge van Gaal er det sådanne ting, der sker.

– Martial er bare et menneske. Han reagerede, det var en åndsvag reaktion, men det er sådan noget, der sker. Han sagde, at det var første gang, at det er sket, men det er stadigvæk en skam.

United står nu overfor et brag i weekenden, når bysbørnene fra Manchester City gæster Old Trafford søndag eftermiddag.

Vil du på Old Trafford og opleve The Red Devils? Vi guider dig i de forskellige muligheder her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Schneiderlin: Martial holdt hovedet koldt

Næste artikel

Scholes frustreret over spillestilen

Relaterede artikler
Total
0
Share