LVG: McNair kan blive fast højre back

Louis van Gaal ser et stort lys i den unge McNair. Hvis han fortsætter det gode spil, kan han spille på den position de næste 10 år, mener manageren.

Det kom måske som en overraskelse, da den unge Paddy McNair startede inde på højre back positionen i kampen mod Cambridge, men det var langfra en tilfældighed. McNair har spillet back mange gange på ungdomsholdende, og manageren ser en fremtid for spilleren på denne position.

Ligesom hos mange af de andre unge spillere, ser Louis van Gaal et stort lys i McNair. Han er sikker på, at han og de andre unge talenter har en lysende fremtid på Old Trafford.

– Det er ikke kun McNair, som har imponeret mig. Flere af de unge spillere har grebet den chance, som de har fået af mig. Når det er sagt, så synes jeg at Paddys udvikling har været rigtig god, siger LVG til MUTV.

– Jeg har givet ham chancen i midterforsvaret nogle gange, hvor han har klaret det godt. I den seneste kamp spillede han back, endnu engang viste han, at han formår at spille flere steder. Måske bliver han Uniteds højre back de næste 10 år, hvem ved.

Det var en yderst opmuntrende oplevelse at se Paddy McNair på back positionen mod Cambridge. Derfor kunne det sagtens ligne et genvalg til den unge nordirer i kampen mod West Ham.

 

Forrige artikel

Van Gaal: Herrera skal forbedre sig

Næste artikel

Rooney glæder sig til kampen

ANNONCE