LVG: Tilfreds med uafgjort

En skidt indsats i første halvdel af kampen, men god vilje mod slutningen, mener Louis van Gaal, efter holdet her til aften spillede 1-1 på Upton Park.

Manchester Uniteds hollandske manager var ikke tilfreds med indstillingen hos sine spillere i første halvleg mod West Ham. Dog roser han indstillingen hos holdet efter føringsmålet.

Det siger han efter kampen til Sky Sports.

– Vi spillede rigtigt skidt i første halvleg, men viste en masse vilje i anden halvleg. Vi gav målet væk – og spillede så fodbold, men det skal du kunne gøre fra første minut.

– Men hvilken indstilling efter målet – det takkede jeg mine spillere for, fortsætter Louis van Gaal.

Som bekendt var det altså hjemmeholdet, der kunne bringe sig i front lige efter pausen, efter at have forårsaget “de røde djævle” problemer gennem hele første halvleg. Holdet viste ikke nok gejst i presspillet, mener træneren.

– Da vi havde bolden i første halvleg, spillede vi den ikke langs jorden. Når du taber bolden, er du nødt til at vinde første- og andenboldene langt hurtigere.

– Med Marouane Fellaini inde, er du nødt til at ændre spillestilen. Det var hvad vi gjorde, og på grund af ham, skabte vi en masse chancer. Jeg er tilfreds med, at vi fik uafgjort her, slutter hollænderen, som kunne se sit hold udligne i overtiden.

Dagens røde helt, Daley Blind, fik også et par rosende ord med på vejen af chefen, selvom han ikke mener, at midtbanespilleren skal slippe for kritik af den grund.

– Jeg er glad på Daley Blinds vegne, men han skal også spille bedre i første halvleg, siger van Gaal til BBC.

 

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Blind redder et point mod West Ham

Næste artikel

Allardyce: Vi var fantastiske

Relaterede artikler
Total
0
Share