LvG: Vi kunne have scoret fem

Louis van Gaal var rigtig godt tilfreds med præstationen i 2-0-sejren over Crystal Palace og mente, at Manchester United kunne have vundet kampen langt større.

Onsdag aften leverede Manchester United en stærk præstation og vandt stensikkert 1-0 over Crystal Palace. Manager Louis van Gaal var meget tilfreds efter kampen og var endda skuffet over, at sejren ikke blev større.

– Vores positionsspil var rigtig godt. Vi skiftede side – specielt Wayne Rooney gjorde det. Og vi spillede også på et relativt højt tempo, når man tænker på, hvor defensivt og kompakt vores modstander spillede. Så er det meget svært at spille på den måde, men det gjorde vi, siger en meget tilfreds Louis van Gaal til Sky Sports efter kampen.

– Vi skabte en masse chancer på trods af Crystal Palaces defensive organisation. Jeg tror, at vi kunne have scoret fem mål. To er en smule skuffende for fansene, fordi vi kunne have scoret mange flere, siger han.

Sejren betyder for United, at Manchester City nu blot er to point væk, mens Arsenal, der har en kamp i hånden, kun er et point foran United.

 

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

United besejrede Palace i overbevisende stil

Næste artikel

Smalling stolt af clean sheet-rekord

Relaterede artikler
Total
0
Share