Lyn frygtede bortførelse

Den nigerianske midtbanespiller, som bliver kaldt for den nye Cantona, blev i dag frygtet bortført, da han imod sin norske klubs vilje fulgte stak af fra…

Den nigerianske midtbanespiller, som bliver kaldt for den nye Cantona, blev i dag frygtet bortført, da han imod sin norske klubs vilje fulgte stak af fra en cup-kamp sammen med en fodboldagent.

Den 18-årige spiller er uden tvivl det varmeste navn hos de norske avis-redaktioner og hos hans klub, hovedstadsklubben FC Lyn Oslo, prøver de at få afskåret ham fra de snart utallige agenter, som hævder at have andel i spilleren.
Men i dag blev frygtet realiseret for Lyn-direktør Morgan Andersen.

Således frygtede de det værste, da Mikel forlod en cup-kamp og sammen med en fodboldagent kørte væk fra kampen.
Lyn kontaktede med det samme politiet, som fik iværksat en mindre eftersøgning efter bilen, som de kørte væk i.
Ifølge VG, så blev eftersøgningen dog indstillet kort efter, da Lyn, i enighed med det norske politi, kom til den konklusion at Mikel ikke var i fare.

Mikel var tidligere på dagen ikke dukket op til et møde, hvorfor klubbens frygt blev endnu større, men en times tid efter at være kørt afsted, var Mikel tilbage og havde kun få ord at sige til VG omkring hans forsvinden.

“Ingen grund til bekymring. Jeg har været sammen med mine venner og min kæreste,” sagde han til VGs reporter.

Fodboldagenten, som han drog afsted sammen med, var John Olatunji Shittu, som tidligere har hævdet at have haft andel i John Obi Mikel.

Shittu skulle angiveligt have brudt ind i Mikels hjem sammen med sin chef, Jerome Anderson, i sidste uge.
Shittu fik sammen med en anden spilleragent, Daniel Fletcher, annulleret sin kontrakt med Mikel samme dag som stortalentet skrev under med Manchester United.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Opdatering omkring armbåndene

Næste artikel

Mikel er sur - Han vil til Chelsea

ANNONCE